Ministyle.se startades år 2007 och har erbjudit ett varierat sortiment av hög kvalitets funktionskläder, accessoarer och skor för baby, barn, ungdomar och deras föräldrar. Ministyle.se har alltid stått för en spännande shoppingupplevelse. Därför utökar Ministyle.se sitt sortiment med doppresenter, födelsedagspresenter, julklappar till barn och vuxna, bland annat uppskattade personliga barnböcker, personlig minneskudde, handgjorda presenter och inredningsdetaljer av kaffe (kaffepresenter).

Du kan välja personliga barnböcker med eller utan barnets bild. Genom att kombinera fantastiska berättelse med barnets skräddasydda personliga uppgifter skapar vi magiska och personliga äventyruppleverser där ditt barn blir huvudperson i våra sagor.  

Du kan även handla exklusiva handgjorda kaffedoftande presenter och julklappar av kaffebönor – julgranar, tavlor, kylskåpsmagneter, ljuslyktor som blir ett minne och fina inredningsdetaljer.  

Vår vision är att utöka vårt sortiment med andra personliga presenter, dop- och födelsedagspresenter och fortsätta att vara bäst på det som vi gör och erbjuda dig bra service.

Ministyle.se:s kännetecken:

1-) Det är enkelt att navigera på vår nätbutik och enkelt att använda, så att Du som kund upplever att det är bekvämt, snabbt och smidigt att handla hos oss.

2-) Det är enkelt och tryggt att betala på vår nätbutik. Du kan välja ett antal av säkra betalningsalternativ i en samma betalningslösning med Klarna Checkout med krypterat informationsflöde. När beställning är gjort får Du information om din order och dess status tills du får den levererad.

3-) Det är alltid snabba leveranser – i regel skickar vi beställningar samma dag. 

4-) Fri frakt när du som kund beställer över 599,00 SEK. Fraktavgift är 49 SEK

5-) Det är kunden som upptäcker att hos oss produktkvalitet går före priset och därför våra produkter håller länge. 

6-) Ministyle.se erbjuder det bästa från de bästa svenska och skandinaviska märken: Didriksons, Abeko, Reima, Lindberg, Viking, Kuoma, Kivat, mm.

7-) Det är du som kund som står i fokus och därför får du alltid en omfattande personlig service. Du är alltid välkommen att ringa vår kundtjänst 08-559 25 047 eller e-mejla till info@ministyle.se

Adress:

Ministyle.se drivs och ägs av Ministyle Sweden HB, med Org. nr 969683-3202.
 
Godkänd för F-skattsedel.

c/o Irina Tchaika

Diagnosvägen 5 C, 6 TR

14153 HUDDINGE

Kundtjänst:

Tel: 08-55925047 (Obs! Idag har vi fått kommunikations problem  med denna telefon och jobbar för att åtgärda det, för nurvarande ting till mobilen nedan)

Mobil: 0735121066

Vardagar kl.10 – 17

E-mail: info@ministyle.se