Hur byter jag vara/varor?

Om du byter vara rekommenderar vi att du gör en ny order på den varan som du behöver, samt meddelar oss att du byter vara. Ministyle.se serverar den nya ordern och står för portot tillbaka (Du får en returfraktsedel (svarspost) med i den andra leveransen.)

Hur ångrar jag mitt köp?

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit vara/varor. Du returnerar samtliga produkter som beställningen omfattas till Ministyle Sweden HB och själv står för returfrakten.

Kan jag lämna tillbaka en vara?

Du har rätt att returnera en vis vara inom 14 dagar efter att mottagit vara. Du står för portot till oss.

Obs! För att ånger- och returrätten skall gälla måste varorna som du returnerar i oförändrat skick och oanvända. Varorna som returneras och inte följer dessa krav debiteras.

Hur reklamerar jag en vara?

Du förklarar skriftlig problemet och skickar bild på den felaktiga vara till info@ministyle.se om du anser att vara är felaktig eller måste reklameras. Ministyle.se står för porto när det är fel eller en reklamation.

Vi behandlar alla reklamationer enligt gällande konsumentlagstiftning. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Vad händer om jag hämtar inte försändelse?

Ministyle.se skall debitera 260 SEK. Enligt gällande lagstiftning har Ministyle.se rätt att kräva ersättning av dig för kostnader som Ministyle.se har haft i samband med beställningen. Att inte hämta försändelse räknas inte som att du har meddelat att du ångrar köpet

Vad händer med faktura om jag ångrade köpet (eller lämnade tillbaka varan)?

När vi får varan/varorna in lagret upprättar vi en kreditfaktura. Kreditering sker både hos oss och Klarna. Obs! Du ber ansvar för varan och betalning för den så länge vi inte får varan tillbaka.

Jag gjorde ett byte. Vad händer med fakturan för den första varan?

Vi krediterar varan på fakturan (eller eventuellt hela fakturan) när vi får varan in lagret.

Obs! Du ber ansvar för varan och betalning för den så länge vi inte får varan tillbaka.

Jag betalade med kort och undrar hur får jag mina pengar tillbaka om jag ångrade köpet eller skickade varorna i retur?

Ditt kundkonto krediteras och återbetalning sker automatiskt och pengar kommer in på ditt bankkonto inom 3 – 5 arbetsdagar.

Om du betalade mot faktura tar Klarna skriftlig kontakt med dig med begäran om dina bankuppgifter. Det tar ca 10 arbetsdagar att få pengar inne på bankkonto efter att Klarna mottagit dessa uppgifter.