BARNKLÄDER

Det finns 410 produkter.
BARNKLÄDER

Barnkläder - säkra, praktiska, bekväma och rymliga kläder för barn! Barns lek och aktiviteter kräver att du som...

Mer

Underkategorier

 • Badkläder
  Badkläder – ett lätt plagg som dina barn behöver när ni åker till solen, simbassäng, hav eller sjö. Vi erbjuder dig ett urval av snygga badkläder från Hummel och Lindberg.
 • Bodys Bodysuit
  Bodys/bodysuit – ett måste och favorit i babysgarderob. På Ministyle.se kan du välja ett antal av bodys och bodysuit från olika leverantörer och kända märken. Bodys och bodysuit är ett praktiskt plagg för din baby. Du som kund kan hitta bodys och bodysuit från en kända märke som t.ex. Mumin, Minymo, Småfolk och Fixoni. Normal sätt en baby behöver mellan 6 och 8 bodys och babysuit under sina första månader efter födelse. Du behöver tänka att bebysar behöver sina bodys och bodysuit anpassad till årstid därför är det bra att köpa bodys och bodysuit med kort- och långarm.
 • Blusar och Tunikor
  Blusar och tunikor är kvinnliga modeplagg. Du kan handla blusar och tunikor till din dotter på Ministyle.se som erbjuder dessa plagg från Lego Wear, Mumin, TOPModel och Creamie kollektioner. Ministyle.se erbjuder endast högkvalitet blusar och tunirkor precis för ditt barn.
 • Byxor
  Byxor- är mer än ytterplagg som täcker benen. Byxor är ett plagg som alla barn gillar och älskar. Du kan handla byxor på Ministyle.se till dina barn från kända märke som Hummel, Minymo, Lego Wear, Didriksons, Abeko, Lindberg, mm.
 • Jeans
  Jeans – byxor tillverkade av slitstarka material denim med nitar. Vi har inte ett stort sortiment men du kan handla jeans från kända märke som Hummel, Lego Wear och Minymo. Du kan välja jeans med slim- eller normal passform. Välkommen att köpa dina barns jeans på Ministyle.se
 • Klänningar och Kjolar
  Klänningar och Kjolar – elegant och rätt plagg för många tillfällen! Klänningar och Kjolar kan bäras på många sätt för att skapa barnets eget uttryck. Ministyle.se erbjuder dig utvalda klänningar och Kjolar med snygg design. På Ministyle.se kan du hitta klänningar och Kjolar från Lego Wear, Minymo, Hummel, mm. Kom ihåg att du kan matcha dem med andra produkter som Ministyle.se erbjuder!
 • Kostymer coh Set
  Här kan du handla kostymer och set till ditt barn. Vi erbjuder dig kostymer och set från Minymo, Cadeau och Phineas.
 • Leggings
  Leggings – ett basplagg för män/pojkar och kvinnor/flickor som sitter tät i hud men låter den andas. På Ministyle.se kan du handla leggings från Lego Wear, Minymo, mm. Leggings är gjorda i behaglig textilmaterail och kan användas i alla tillfällen.
 • Shorts
  Shorts – är byxor som inte täcker hela längden av benet. Hos oss kan du handla shorts till dina barn. Shorts är en engelsk beteckning på kortabyxor. Ministyle.se erbjuder short från Minymo, Hummel och Lego Wear.
 • Skjortor
  Skjorta – överplagg som bärs ensam eller under tröja, utanpå eller instoppade under en kavaj. Det finns många variationer av modeller. Du kan handla skjortor till ditt barn från spanka Phineas som erbjuder snygga sommar skjortor med unika vackra och fantastiska mönster. Phineas skjortor kan bäras även inom hus och vid formella sammanhang. Bra skjortor för att åka till solen eller ut på landet! Du är alltid välkommen att handla skjortor till barn på Ministyle.se.
 • Strumpbyxor och Strumpor
  Strumpor är ”kläder” för fötterna medan strumpbyxor är en typ av underplagg utformade som byxor med e midjeresår. Du kan köpa strumpor och strumpbyxor tillverkas av ull, bomull mixade med elasthan och polyamid på Ministyle.se. Vi har sockor, strumpor och strumpbyxor från norska Saffa och spanska Carlosmagno.
 • T-shirt kortärmad
  Kortärmad t-shirt – är ett av de bästa urvalen till barn på Ministyle.se. Du kan handla t-shirt kortärmad från Hummel, Minymo, Hummel, Lego Wear, Reima – Angry Birds. Våra t-shirt kortärmad har en bra passform, snygg design och många har tryck på. T-shirt är ett perfekt plagg för bägge pojkar och flickor. Du som kund kan kombinerar t-shirt med andra snygga barnkläder som säljes här på Ministyle.se och skapa en enkel och vacker stil.
 • T-shirt långärmad
  T-shirt långärmad - är perfekt för att använda under ytterkläder. Barnet gillar att ha sin t-shirt långärmad särskild under hösten och vinter. Ministyle.se har ett stort sortiment av långärmade t-shirt med hög kvalitet och bra passform. Därför är det lättare handla långärmade t-shirt hos oss. Du kan hitta långärmade t-shirt från Hummel, Lewo Wear, Minymo, mm. Långärmade t-shirt är mycket uppskattade som plagg och present.
 • Tröjor och Cardigans
  Tröjor och Cardigans – plaggen som klär dina barn med en personlig casual style. Du kan handla mysiga och sköna tröjor och cardigans på Ministyle.se. I vårt sortiment kan du välja tröjor och cardigans från Minymo, Lego Wear, mm.
 • Underkläder
  Underkläder – ett plagg som bärs under andra kläder. Ministyle.se erbjuder underställ – en typ av underkläder med långa armar och ben som håller värmer, samt andra typer av underkläder. Vi har underkläder från Didriksons, Lindberg, Creamie, Lego Wear, Fixoni, Phineas, Minymo, Mumin och andra märke.
 • Ytterkläder
  Ytterkläder för barn kan vara väldigt mycket: overaller, jackor, byxor, regnkläder, vinterkläder. Allt anpassat efter väder och vind! Ministyle.se erbjuder ett stort sortiment av ytterkläder från varumärken som Reima, Didriksons, Lindberg, Ketch, Småfolk, m.m. Handla ytterkläder som håller dina barn varma och torra oavsett rådande väderförhållande, ett måste i barnens garderob.

produkter per sida

produkter per sida