BARNSKOR

Det finns 101 produkter.

Barnskor – pålitliga skor för barn, som håller fötterna torra och varma! Det som är viktig för barnskor hittar du på...

Mer

Underkategorier

 • Babyskor och Babytossor
  Ge din baby möjligheten att upptäcka världen på egen hand med ett par mjuka och sköna babyskor. Vi vet att det krävs omtanken och kunskap för att tillverka och välja skor för din baby. Därför väljer Ministyle.se beprövade skor från det kända märket Cuquito ®.

  Cuquito Baby ® håller hög kvalitet gällande mjukhet, följsamhet och slitstyrka. Babyskorna är skapade för att vara flexibla och inte påverka barnets naturliga utveckling när det lär sig att gå och stå. Skorna rekommenderas av barnläkare världen över. Dessutom erbjuder Ministyle, vid sidan av våra babyskor, ett brett urval av tossor i tyg från Lindberg®
 • Dopskor
  Skor för dop eller namngivning

  Dop - Det är snart dags för den stora dagen, ditt lilla knyte ska presenteras för sin omgivning och få en plats i familjen. Till detta har vi tagit hem vackra babyskor för dop och namngivning från spanska Cuquito.

  Ministyles utbud av dopskor passar för alla festliga tillfällen men gör sig bäst till dopdräkter och dopklänningar. Bakom alla våra produkter ligger ett hårt arbete med mycket fantasi och kärlek med målet att ta fram ny och spännande design. Våra mjuka, ljuvliga dopskor finns i olika färg och modeller som kommer passar perfekt för den vackra ceremonin. Samtliga skor är mycket lätta och anpassas efter barnets fötter.
 • Gummistövlar
  Gummistövlar – Ministyle.se säljer gummistövlar från kända märken Viking, Abeko, CeLaVi, Didriksons och Reima. Gummistövlar kan användas i olika aktiviteter och vid olika tillfällen. I ett land som Sverige där chans för nederbörd är stor året om kan man klara sig väldig bra när man har på sig praktiska och komfortabla gummistövlar. Ministyle.se har fodrade och ofodrade gummistövlar. De fodrade gummistövlarna använder man för att klara sträng kyla och tuffa vinters förhållande. Gummistövlarna som du kan köpa hos oss är vattentäta och har mjuka och flexibla skaft.
 • Inneskor barn
  Inneskor - barnen kan inte gå omkring barfota eller i strumpor hemma och förskolan. Då behöver han/hon inneskor. Ministyle.se erbjuder inneskor med kvalitet, perfekta för inomhusbruk för barn upp till 4 år gammal. Inneskorna tillverkas av lam skin. Skinnet är väldigt mjukt för att vara så behaglig som möjligt och för att undvika skavsår. Cuquito inneskor är mycket praktiska eftersom de har en mjuk resår i vristen, tillverkat av bomull. Resåren gör att skorna sitter bra på foten, de är enkla för föräldrarna att sätta på men små barn kan ej ta av dem själva. När barnet är ca 1,5 år kan de själva både sätta på och ta av sig skorna. Våra inneskor passar perfekt för inomhusbruk.
 • Kängor & Boots
  Kängor & Boots – snygga, sköna och bekväma kängor och boots från Viking och Reima. Kängor & Boots är en bra fotskydd och stöd när man går långt eller på en tuff terräng. Vikings och Reimas kängor och boots är mycket komfortabla och håller fötterna torra under vandring.
 • Sandaler
  Sandaler – ett par skor att ta på sig när det kommer våren och sommaren. Du kan köpa sandaler från norska Viking på Ministyle.se. Sandaler är ett par skor som saknar vissa delar som finns på ett normalt par skor. Sandaler som erbjuder Ministyle.se är tillverkade av norska Viking som kännetecknas av sina högkvalitativa produkter innom skodom. Vikings sandaler är mycket bekväma och mjuka på insidan vilket gör dessa sandaler till en perfekt sommar skon. Sandalerna har en bra passform och svalkande funktion för varma sommars dagar.
 • Sneakers och Sportskor
  Sneakers/Sportskor – trendiga skor för vardagsbruk och sportliga aktiviteter. På Ministyle.se kan du köpa sneakers och sportskor från norska Viking och danska Hummel.

produkter per sida

produkter per sida